Nu har det börjat hända saker!

Nu är patineringsprocessen i full gång och idag är det exakt en vecka till vernissage!

Det här med att patinera är ju förstås en teknik att lära sig och det tar en stund att få lite finess! Men nu har jag övat färdigt tycker jag 🙂

Här får ni se processen:

image

image

image

image

image

image

image

image

Hur häftigt?!?

4 reaktioner på ”Nu har det börjat hända saker!

 1. Vilka fantastiskt fina hästar du gör! Kraftfulla, och smakfulla, och väldigt vackra. Hur säljer/ visar du dina hästar om man skulle vara intresserad av att köpa ett exemplar? Har du vernissage någon annanstans än på Öveds kloster i framtiden? Nu blev det många frågor! 🙂 Tack på förhand, och all lycka till i fortsättningen med dina skulpturer!

  Gilla

  • Hej och STORT tack för dina fantastiskt fina ord! Så glad jag blir!
   Mina hästar visas lite här och var höll jag på att säga … Nu framöver är det eventuellt en utställning på Börringekloster (dock ej fastställd) och i höst blir det eventuellt en utställning med konstrundan KSV. I övrigt finns hästarna att beskåda hemma hos mig själv och kanske senare även i Höganäs Saluhall (detta är ej heller helt bestämt när). Helt spikade utställningar är dock Karlstad och Åmål 2017, men det är ju ett tag dit … Om du är intresserad av någon särskild häst kan du alltid kontakta mig och höra för jag har alltid några hästar hemma och gör ju hela tiden nya 🙂 Hoppas att du fick i alla fall lite svar på dina frågor 🙂 Bästa hälsningar Liv och tack än en gång för din trevliga kommentar 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s