Adjö påsk och hej vardag!

Nu har vi påskat nog för denna gång! Inledde påsken med en jättefin vernissage på Övedskloster, som ju var på kvällen. Det innebar att vi fick äta lite tidigare kvällsmat och sedan packa ihop barnen, ta med alla nattsaker och så fick de helt enkelt vara med på vernissage! Ingen av oss är för det här med att lämna bort barnen, vi tycker att de ska vara med 🙂 Jag tycker att barn tidigt ska lära sig att vara med och helt enkelt ta del av livet utanför bubblan i hemmet – det brukar de tycka är både roligt och stimulerande!

Utanför galleriet fanns till exempel en jätterolig traktor som Arvid lekte med och Klara satt i vagnen och studerade alla besökare. När det hade gått en stund så kom våra vänner och deras barn på besök och då satte sig barnen i ett hörn av gallerilokalen och hade lite pick-nick – hur mysigt som helst! Sedan när klockan närmade sig kvart i åtta så bytte vi om till pyjamas, gav Klara välling och sedan somnade de så fint i bilen på vägen hem!

Långfredagen var vi åter på Övedskloster och denna dag blev det mycket roligt för Arvid i form av att rida, klappa lamm och får och kolla häftiga traktorer 🙂 Detta traktor-intresse 😀 Det måste sitta i generna för vi har då rakt inte lobbat för att få in Arvid i traktor-träsket, haha! Återstår att se vad Klara kommer att intressera sig för.

På kvällen åts det god mat och gömdes påskägg här på Timmermans och lördag-morgon begav vi oss till farmor och farfar där kusinträff hägrade för barnen. Söndag-kväll styrde vi åter hemåt och måndagen spenderades i trädgården. Dags ta tag i detta aldrig sinande projekt igen 🙂 Jag var en snabb sväng på Övedskloster och mötte upp lite kunder och talade med Johanna som är kvinnan bakom hela utställningen. De ska börja sälja mina hästar i Slottsbutiken vilket förstås är jätteroligt!

Behöver jag säga att det var efterlängtat att slänga sig i soffan när båda barn somnat på kvällen och bara få sjunka ner tillsammans framför en film och en kopp te? Okej… jag somnade, men det var mysigt ändå 🙂 Haha…

Nu längtar jag efter min häst så att jag dör! Ja, jag längtar efter båda, men nu menade jag faktiskt den yngre av de två! I veckan ska jag verkligen åka ut och hälsa på och försöka mig på lite longering! DET ska bli dödsroligt! Och jag lovar att dokumentera!

Nu ska jag åka till återvinningen, håhåjaja 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s