4 reaktioner på ”Världens finaste lilla häst!

 1. Hej, jag har en unghäst (sto) i samma ålder som din, och är lite nyfiken på hur hög din är nu? Min är 158,5 och jag funderar på om hon är ”liten i storlek” eller ej. 🙂

  Gilla

  • Hej Jenny!

   Förlåt för lite sent svar 😦 Det kom alldeles för många blöjbyten och tvätt i vägen 🙂 Spännande med ditt sto! Vad är det för stam? Vore kul höra vad du gör med din! Jag har faktiskt inte mätt mitt lilla troll, men min uppfattning är att han är liten! Jag kan ju förstås bara jämföra med de andra två-åringarna i hans flock och med mitt ”öga” säga att han är någonstans mellan 155 och 160. I min värld är han INTE stor! Men, de växer ju rätt länge till! Men någon jättehäst blir han inte och det visste jag egentligen redan från början! Bara han inte blir för liten … Beror på hur djupa de blir också. Min gamla tävlingshäst är bara 160 men har ett gott djup vilket svalde mina superlånga ben fint 🙂

   Gilla

 2. Gullig! Smålog när jag läste det där om att springa med tvåbening. Har exakt samma ”problem”. Så snart jag hamnar snett bakom min häst och driver på henne likt hästar gör med varandra, ja då tuffar hon på, men när jag vill att hon ska springa efter mig, då tar det stopp… Tror lösningen heter långt dressyrspö så att man kan dutta dem framåt ”bakifrån” med något.

  Gilla

  • Haha… Ja de är ju lite söta de där små hästarna 🙂 De har ju liksom inte riktig koll än på varför man ska springa efter när vi tvåbeningar springer! Eller ens vad en pisk betyder 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s