Rakethelg och godnatt-ridpass :)

Det är ju inte sant vad tiden flyger iväg! Och inte är det så att vi eller jag flyger och far som en skottspole. Nej, tiden bara rasar iväg här hemma i vår lilla värld med små barn, hus och allt som hör livet till 🙂 Härligt härligt!

I torsdags var det hur som helst dags för ridpass igen på ridskolan! Och denna gång tilldelades jag ett fullblod (!). Jag som aldrig någon gång ridit ett fullblod! Håhåjaja! Tror inte att jag och fullblod är helt kompatibla 😉 är mina tankar efter torsdagens pass … Hästen som heter Kajan har gått löp i ett antal år och var gräsligt stel i sina bogar! Jag har minsann aldrig varit med om något liknande. Bogarna pekade åt alla håll och kanter och inte fick jag rätt på eländet heller 😦

Efter sisådär 40 minuter i sadeln och armar som skulle göra vilken orangutang som helst grön av avund så började jag misströsta. Inte nog med att bogarna var någon helt annanstans än där de skulle vara, käre Kajan hade dessutom hög fart (sin vana trogen höll jag på att säga) och låg på som en ÅNGVÄLT i handen. Och ridlärarens ord ekade i mitt huvud: hitta andra sätt att dämpa farten… om du tar i honom blir han bara stark. Puh… Nej, det där var inte min typ av häst. Men hur som helst var det jätteroligt att rida i alla fall 🙂

På fredagen var vi på lekplats, storhandlade på MAXI och lagade en sagolikt god lasagne med ett glas rött till! Åh det är väl för kungligt gott med ett glas rött på fredagskvällen?! Och i helgen har vi faktiskt häckat i vår fina trädgård, mossbekämpat densamme, gått en härlig runda nere vid havet, köpt en sandlåda till våra små barn och bara varit hemma och myst!

Imorgon väntar något alldeles särskilt skoj! Sveriges i mina ögon allra duktigaste exteriör och gångarts-domare ska komma ut till mig i stallet och berätta vad han tycker om min lilla häst (som jag FORTFARANDE inte har något bra namn till 😦 )!!! Det ska bli SUPERKUL! Och jag lovar att berätta vad domen blev 🙂

Ha en fin afton!

Nu ska jag dricka en kopp te!

DSC_1494

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s