Fullblod igen och en snabb helg!

Men Jesus i himmelen vad snabbt helgerna går! Och veckorna likaså! Antar att det är för att det är så intensivt med små barn 🙂 I torsdags var det alltså dags för ridpass igen! Och denna gång fick jag rida fullblodet Quayan igen! Alltså jag skrev det förr och jag skriver det igen – fullblod! De kräver verkligen sin ryttare! Som min tränare sade: jag har fått lära mig en sak om fullblod och det är att ju mer man håller desto snabbare går det! I torsdags red vi faktiskt utomhuslektion för första gången och Quayan är rätt så vaken med lite nerv… Ingen såskopp som går och drar benen efter sig, vilket förstås alltid är trevligt. Men så klart är jag ju inte riktigt lika bekväm i sadeln som förr… och inte är det en häst jag känner heller. Så inte helt välkommet när han ett tu tre drar halva ridbanan från noll till hundra inom loppet av en millisekund för att en häst utanför ridbanan rörde sig.

Och så är han oändligt sned i sina bogar. Vänsterbogen ligger två meter till vänster om kroppen så volterna till vänster blir makalöst små och nätta, haha! Medan högervolterna blir stora och fina 😀 I galoppen blir det många avbrott eftersom han snubblar titt som tätt. Nja, lustigare häst har jag suttit på i mina dagar.

Här hemma har vi byggt en superfin sandlåda till våra små barn! Än är det förstås mest Arvid som har störst nöje utav den men Klara hon tar sig fram med stormsteg och är garanterat snart på plats i sanden hon med 🙂

I helgen har vi grejat i vår fina trädgård, haft besök av ”farmor och farfar”, varit ute och gått i det härliga vädret, tvättat cirka 200 kg tvätt och bakat äppelpaj 🙂 En riktigt mysig och härlig helg! Och så härligt att man börjar ana vår i luften! Och så har vi varit på Leos lekland också, jag och Arvid! Jösses vad jag fick springa 🙂 Men oj så kul vi hade!

För resten: har ni sett magikerna Brynolf och Ljung? SJUKT duktiga!!! Jag är helt tagen och sitter som klistrad framför teven när det sänds!

Imorgon: ULLARED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

Här kommer några härliga foton från en mysig helg!

dsc_0426.jpgdsc_0427.jpgimg_20160417_100945.jpg

2 reaktioner på ”Fullblod igen och en snabb helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s