Salongsberusad konstant

Ja så skulle man nog kunna sammanfatta min tillvaro. Salongsberusad. Utan den minsta droppe alkohol inblandad. Billigt och bra.

Vår lilla Klara är oändligt förkyld och lilla näsan översvämmas av snor och halsen värker. Hostan följer henne som demoner natten igenom och håller tre av fyra vakna nätterna igenom. Nätterna är som ett enda stort töcken. När man vaknar känns det som att man inte sovit en blund. Men det har vi nog för annars hade jag nog inte ens kunnat stå raklång idag.

Men när man fyller dagarna med en massa kuliga aktiviteter, ja då liksom glömmer man att man är sådär dödstrött. En sådan där jättekulig aktivitet är till exempel GeKås! Åh det är himmelriket att få botanisera på Gekås bland alla miljontals prylar! Denna gång blev det ett rätt så snabbt besök där! Så jag längtar faktiskt redan dit igen 🙂 Inhandlade en del kläder till de små barnen, ridbyxor, en väst och tusentals andra bra-att-ha-saker! Tänk vad det finns många bra-att-ha-saker 🙂 Tror minsann att det får bli en tur till Ulla snart igen!

Våren har verkligen kommit till Skåne och Malmö och det är så galet skönt! Ljuvligt att till exempel kunna hänga upp tvätten på tork utomhus! Om en månad släpps lille hingst på betet och jag är sååå otroligt nyfiken på hur han ska se ut när han hämtas hem i höst! Hoppas att han har växt och blivit riktigt stor och fin 🙂 Även om han förstås är fin idag också 😉

Nu ska jag vika två ton tvätt och sedan tror jag minsann att det får bli en kopp te 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s