Spya i ansiktet = check

Haha… Alltså om detta hade varit för ett par år sedan hade jag inte trott mina öron! Men idag… idag är det däremot en liten del av en härlig, ibland smått kaotisk vardag 🙂 Nu har vår lilla dotter äntligen börjat tillfriskna och det är som ljuv musik när hon nu sover på nätter och kvällar igen! Sömn är ju SÅ extremt värdefullt!

Idag är det åter ett helt underbart väder här i Malmö! Jag och Arvid ska åka en snabb sväng till bilbesiktningen och Klara ska sova en sväng i trädgården medan min käre hälft ska mixtra i trädgården 🙂 Tänk att nu när man har hus så finns det så oändligt mycket att göra alltid så att man i princip aldrig går sysslolös 🙂

Och så har vi en eventuell ny utställning på gång med skulpturerna! Mer om detta senare, förstås! Och så har vi lilla hästen, den ännu odöpta!!! Han skulle egentligen ha gipsats omgång två nu i veckan. Hovbölden var borta men tydligen tyckte hovslagaren fortfarande att hoven var lite för fuktig och ett mummaland för bakterier. Men när hovslagaren sedan kom upp för att gipsa, ja då var hoven torr och fin igen! SKÖNT slippa det! Han släpps på bete om en månad och min förhoppning är att kunna vara uppe i stallet ett par omgångar till för att socialisera lite mer! Och FILMA honom! Är jättesugen på att visa honom för er 🙂 Och så klart dokumentera!

Ha en härlig lördag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s