Hjärnsläpp de luxe!

I helgen var jag för resten med om århundradets hjärnsläpp. Alltså fråga mig inte var min hjärna gått och lagt sig… men den sover nog väldigt djupt i alla fall 🙂

Vid lördagens kosläpp händer följande:
Vi behöver papper för att torka små munnar som blivit kladdiga av frukt! Vad sker? Jag går fram till en kvinna som står vid ett bord där man tar senap och ketchup till korv med bröd och följande konversation tar sin början:

Jag: Har ni servetter?
Hon: Ehh… va? Alltså jag jobbar inte här…
Jag: Alltså… har ni servetter? Papper …
Hon: Ehh…? Jag jobbar inte här …
Jag: Men helt vanligt papper… att torka sig med? Menar du att ni inte har det?
Hon: ???
Jag: Helt otroligt dåligt …

När jag går där ifrån är jag inte bara arg på hur man kan arrangera en sådan stor tillställning som kosläpp och inte har servetter liggandes överallt. Jag är också vansinnig på kvinnan som verkade helt från vettet… Tills det gick upp för mig att det var JAG som var från vettet. Kvinnan hade ju sagt mig två gånger att hon INTE jobbade där. Information som helt och hållet sorterats bort av min trötta hjärna. Haha… alltså GUD vad jag skrattade när detta gick upp för mig 😀

2 reaktioner på ”Hjärnsläpp de luxe!

    • Hahaha 🙂 Ja du… Då hade du nog ofta fått ta upp skämskudden om du var i mitt sällskap 😉 Jag är ju inte personen som skäms i första taget 😀 Härligt att vi alla är olika 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s