Kommer ni ihåg …

Hur här såg ut förra våren? Jösses vilket lyft! Jag ska absolut inte påstå att vi köpte ett renoveringsprojekt, men alla människor har ju olika stil och den stilen som de förra ägarna hade, ja den stilen har inte vi 🙂 I alla fall inte genomgående, även om vissa saker förstås är hur fina som helst! Skulle det vara så att ALLT behövde göras om, ja då hade vi inte köpt huset för SÅ oändligt med tid, ork och lust har vi inte 😉

Men först och främst så hade vi ju trädgårdsprojektet! Och där är vi tyvärr ännu ej klara 😉 När vi flyttade hit så fanns en riktigt dassig damm i trädgården, inte något vi var särskilt sugna på att behålla direkt. Djup och fylld med massa oändligt räliga fiskar och kräldjur… och sikt NOLL! Burr… Så vi mejade ner dammen och hela långsidan av ena trädgården som var fylld av ett berg med jord (troligtvis rester av hålet när de byggde dammen) där det växte tusentals olika buskar, träd, ogräs och jag vet inte vad!

Så här såg det ut för ett år sedan:

DSC_0620

Adjö damm!

DSC_0402

IMG-20150417-WA0008

Och efter en hel hög med jobb och botaniserande så blev det så HÄR fint! Alltså GUD vilken skillnad! Från att ha varit mer eller mindre stensatt trädgård med minimala gräsytor så trollade vi fram den här ljuvliga trädgården!

wp-1463399270525.jpg

Och så hade vi ju den här underbara (NOOOOOOT) stenläggningen som vi också lyckades råda bot på!

DSC_0436

wp-1463399270526.jpg

Sist men inte minst så hade vi en gräslig stensättning till att sätta tänderna i! Det gjorde vi nu i våras! Vi tog helt enkelt bort alla plattor och allt singel, hällde ut jord och planterade gräs och satte upp en högt älskad sandlåda till sonen!

DSC_0439DSC_0616
Och ja… piprankan är ett minne blott!

Tyvärr kommer ingen bild på hur det ser ut idag men det kommer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s