Halva dagen gången!

Och än sover min lilla tös så här jobbas det på i 190! Mannen är iväg och hämtar kostym och när han kommer hem måste jag omgående åka och hämta klänning 🙂 Sedan hämta sonen på dagis och därefter direkt hem och fixa mellanmål för att sedan fara raka spåret till min lille häst (som ännu ej har något bra namn!). Jag är såååå nyfiken på att träffa honom! Undrar hur han ser ut nu och hur han rör sig! Ska ta med longerlina och ett träns så kanske han kan få röra sig lite runt mig!

Återkommer med foton och film!

Sist vi sågs…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s