Bröllopshelg, hotellnatt och betes-släpp!

I fredags packade vi hela bilen full efter frukost och for norrut mot Växjö och svärföräldrar! GUD så mycket packning det blir, haha! Dubbelvagnen, hundra väskor med kläder, blöjor, mat, välling, skor och flera ombyten till alla fyra! Fast flest ombyten till barnen förstås 🙂 Även om jag inte ligger i lä när det gäller packning av kläder till mig själv… Vi gjorde ett stopp i Älmhult och när vi sedan kom fram så serverades rabarberpaj! Arvid lekte på som bara den och Klara hängde med så gott hon kunde 🙂 Vi passade på att åka en snabb sväng till Samarkand och handla lite påfyllning till barnen och därefter blev det klassisk taco-kväll med kusinerna! Ja, vi hade en supertrevlig fredag helt enkelt!

Lördagen var det dags för bröllop! Efter en mysig cykeltur i skogen pussade vi våra barn adjö och begav oss in till Elite stadshotellet i Växjö och korkade upp cavan  samtidigt som vi gjorde oss i ordning inför bröllopet! Klockan tre steg vi på den chartrade bussen och åkte ut till Vedeslövs kyrka långt ute på den vackra småländska landsbygden! Herregud vad vackert Småland är! Alla i bussen blev sugna på att köpa oss ett torp! Underbara grusvägar slingrade sig fram genom det härlig gröna landskapet som skiftade i löv- och barrskog!

Efter vigsel och kyrkmingel så bar det av till Osaby säteri där cava serverades ute i den vackra parken! Vilket underbart väder vi hade! Strax därefter tog middagen vid och efter en sisådär 5 timmar till bords tog festen vid 🙂 Vi höll i till halvtre sedan var vi så trötta att benen vek sig under oss 🙂 Småbarnsföräldrar 😉 Vi hade en helt underbar dag och det var skönt att få sova ut till klockan nio 🙂 Hör väl knappast till vanligheterna om vi säger så!

Hemma hade det gått helt ok även om vår lilla tös hade saknat oss oändligt mycket! Åh vad det är härligt att få komma iväg och vara bara vi två en stund! Det är så otroligt sällan som man får sitta ner och äta sin måltid och kunna avsluta en hel mening eller till exempel gå från bordet hel och ren 😉

Sedan for vi hem till vårt älskade lilla hus igen och även om vi hade det helt underbart borta så var det helt galet härligt att sätta sig till bords hemma i eget kök igen och överröstas av två små barn, avsluta middagen innan tallriken var tom, resa sig från bordet med prickar på tröjan och kladd på golvet 🙂 Haha!

Lilla häst har fått komma iväg på efterlängtat bete och det ska bli sjukt roligt att träffa honom i höst igen! Är sååå nyfiken på hur han utvecklas!

Nu ska vi göra chokladbollar här 🙂

dsc_1494.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s