Vi blir kvar i Svedala :)

I alla fall ett år och fem månader till! Nu när min lille häst har släppts på bete så är planen att han ska stanna ute till oktober då han ska in på stall igen. Tanken är sedan att vi ska sitta in honom när han kommit hem och vänja honom vid sadel och ryttare. När detta är klart låter jag honom vara till våren och då får jag se om han är mogen för någon ridning, annars blir det arbete från mark och i maj bete igen! När han sedan kommer in till hösten när han är tre, ja då får vi se om vi blir kvar i Svedala eller var vi blir av! Det känns skönt att han kommer att få gå kvar i samma flock och fina kuperade hagar även till hösten och nästa vår! Kan inte bli bättre för en unghäst, tycker jag 🙂

wp-1464010397788.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s