Fixardag!

Idag tänkte jag göra finfint här hemma! Det inbegriper förvisso inget annat än allt det där vanliga som man ändå gör varje dag, haha! Med undantag av putsning av fönster 🙂 Hujeda mig vad präktigt det låter 😉

I eftermiddag kommer mina föräldrar aka mormor och morfar på besök och då blir det högst troligt mys med barnen i kvadrat och godfika och prat i massor! Vi har mycket nytt spännande på gång med DRESSYRSKOLAN så håll utkik! Och är du på vippen att ladda upp en film så vänta ett par dagar till vi släpper vårt dunder-erbjudande!

Vi har haft extremflyt med Klara de senaste nätterna för hon har somnat som en klocka vid halvåtta och vaknat först vid sex-tiden och sovit HELA långa natten utan ett enda litet avbrott! HUR skönt för trötta småbarnsföräldrar?

Åh det känns SKÖNT nu när jag har bestämt mig för hur min lille häst ska bo och leva de närmsta 1,5 åren! Ska ta hjälp av någon duktig i höst och sitta in honom – hojta gärna till om ni vet någon som är finfin med hästar och super på det här med inridning. Jag har förvisso ridit in ett gäng hästar, men det är alltid relativt skönt att vara i alla fall två när man ska göra det! Inte minst med tanke på skaderisken…

Nej, nu måste jag kasta mig ut i göromålen 🙂 Ha en härlig torsdag!

wp-1464010397049.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s