Långhelg med mycket gjort!

Nu är en långhelg till ända! Vi har hunnit med en hel del må jag säga! Allt ifrån att rensa massvis med ogräs i rabatterna, klippt gräs, ansat stora rosenbuskar, dragit upp två ENORMA rötter som är grund till ett ohyggligt snabbväxande ogräs, bakat scones, varit hos mina föräldrar och sovit över en natt och dessutom gjort två hästskulpturer 🙂 Jamen då får man väl ändå tillstå att vi varit rätt så produktiva tycker jag 🙂

Nu ska jag minsann bege mig ut och fotografera ALLA mina hästsaker som ska säljas! Och sedan ut med en annons på blocket! Skönt bli av med allt som ligger och dräller 🙂

wp-1464031321907.jpg

2 reaktioner på ”Långhelg med mycket gjort!

    • Oj! Finns det! Haha… jag har verkligen noll koll när det gäller den där FB! Kan du inte berätta hur man hittar de sidorna? Eller tipsa om någon som är bra? Tack för tipset 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s