En härlig helg!

Dessa helger! Var blir de AV? Håhåjaja! Livet bara rusar ifrån mig 🙂 I fredags tog jag mina små barn och gick till ridklubben, där jag rider! Malmö ridklubb ligger faktiskt helt otroligt bra till! Mitt i stan, men ändå precis vid landet! Nja, landet och landet… åkern i alla fall 🙂 Det tog cirka 20 minuter att gå dit vilket får anses makalöst bra! Bara cykelvägar och fina omgivningar på vägen! Vips strax efter ett villaområde tornar ridhuset upp sig! Fantastiskt!

Väl där så passade jag på att hämta min hjälm som jag glömde efter torsdagens ridpass. Och den hängde kvar! Sedan klappade vi kaniner och åt en nektarin i skuggan av ett träd. Därefter styrde vi hem! På hemvägen mötte vi massor av finklädda barn som var på väg mot skolavslutningar på olika håll! Så himla mysigt och härligt! Slogs också av att barnen nu har vääärldens längsta sommarlov framför sig… som vuxen konstaterar man att tio veckor går i ett rasande tempo och inte alls känns lika långt som när man var barn?!

Under fredagen passade jag också på att kontakta en del gallerier som jag vill ställa ut hos. Har redan fått ett par positiva svar vilket ju alltid är jätteroligt!

På lördagen kom mina föräldrar hit till lunch och lagom till lunchkaoset lämnade vi med varm hand över våra två små troll till mina föräldrar 🙂 Nu var det dags för oss att åka på årets andra bröllop! Min före detta medryttare Ida och hennes Andreas gifte sig och med ett helt underbart väder begav vi oss ner mot Österlen för en alldeles ljuvlig dag och kväll!

Söndagen var härlig men lite långsam i huvudet 🙂 Vi åkte ner till Österlen för att hämta vår bil och därefter for vi till Tirups örtagård för en god lunch! Helt otroligt vad populär denna plats är 🙂 På kvällen blev det klassisk pizza och ett par liter cola!

Idag är jag klassiskt mammaledig med båda små barn och har varit på plantagen och köpt blommor till vår fina glasveranda! Kolla så fint:

wp-1465826587577.jpg

Nähäpp… nu kallar både det ena och det andra här 🙂 Ha en fortsatt angenäm måndag!

2 reaktioner på ”En härlig helg!

  1. Men vänta, är det du som gör de fina ler-hästarna? Som är i din header? WOW! Trodde du var agent åt någon. Har du ett virtuellt galleri någonstans? Jag har inte råd just nu (betäckning å sånt), men OM en sådan häst hamnar på önskelistan till 30-årskalaset senare i höst 😉

    Gilla

    • Jamen visst är det jag som gör hästarna 🙂 Man kan väl säga att jag är agent åt mig själv 😉 Men åh tack snälla för de oerhört trevliga och positiva orden! Har hemsida http://www.livborglund.se där man kan se lite smått och gott och läsa om utställningar! Så härligt att en häst får vara med på din önskelista! Tack än en gång!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s