Dövas riksförbund nästa

Haha… Alltså ibland är det RÄTT så prövande att ha småbarn. Man liksom blir testad dagligen. Och blir dagligen varse om sin fantastiska förmåga att tänka rationellt, stänga av hörseln, projektleda en vansinnig tre-åring, laga mat i full orkan och andra spännande egenskaper man inte alls visste att man hade 🙂 Livet bjuder på en hel mängd överraskningar dagligen!

Just nu är vår lilla Klara ett litet ettrigt bi som inget hellre vill än att stå utmed allsköns möbler… och när hon väl står så vågar hon inte sätta sig vilket resulterar i hjärtskärande rop på hjälp. Då får man givetvis ta sig dit och rädda henne! Och vår lilla Arvid, ja han har fått några elaka och onda blåsor på tungan som gör honom ledsen och förtvivlad! Det är jobbigt att äta och vi får välja mat med omsorg! Stackars!

Nu har jag fått napp från flera gallerier och snart hoppas jag kunna presentera en utställningsplan! Just nu är det tre utställningar inbokade 2017 (Karlstad, Åmål och Göteborg)! Nu är planer för 2018 igång! Spännande! Man får ha ohyggligt lång framförhållning med dessa utställningar. Nyttigt för mig som inte är framförhållningarnas drottning direkt 🙂

Nej nu ska jag ta och stupa i säng! Hoppas att ni haft en härlig tisdag 🙂

Nedan: en dröse hästar 🙂

 

6 reaktioner på ”Dövas riksförbund nästa

  • Bra fråga! Som jag faktiskt inte kan besvara med mer än att jag tänker att många konstnärer behöver planera i god tid för utställningar då det tar lång tid att producera verk. De flesta konstnärer har ju inte 100 tavlor som står och dammar på vinden utan behöver hela tiden göra nytt. Ska man då vara med på utställningar och visa en hel hög med verk så behöver man ofta ha påbörjat denna tillverkningsprocess långt innan själva utställningen äger rum. Även jag behöver som sagt rätt så mycket framförhållning då det helt enkelt inte går att stressa fram verk.

   Gilla

 1. Det är så roligt att läsa din blogg, känner verkligen igen mig i det du skriver 😃. Då har jag bara ett barn men en vuxen häst. Man blir väldigt bra på logistik annars skulle inte vardagen funka.

  Gilla

  • Anna! Tack för din trevliga och härliga kommentar som värmer 🙂 Det är på något sätt en härlig tanke när man tänker att där finns sååå många föräldrar där ute som lever ungefär precis samma liv som man själv gör just nu! Som till exempel nu när man precis gått runt flera varv i trädgården med barnvagnen i hällande regn för att få lilltösen att somna. Klockan halvåtta på morgonen 🙂 Vad glad jag blir av att du tycker det är kul att läsa min blogg 🙂 Det är roligt att läsa dina kommentarer också 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s