Regniga och härliga morgon!

Vår lilla dotter vaknade klockan sex i morse, men ville sova igen efter en timme så nu sitter jag uppkrupen i soffan med jazz, en kopp rykande färskt te och regnet smattrande mot rutorna! Idag står keramik på schemat! Jag måste VERKLIGEN börja producera nu! Nu har jag plötsligt många spännande och intressanta utställningar på gång och då är det ju bra om det finns hästar också 🙂

Ikväll är det sista ridningen för mig! Känns tråkigt! Det har verkligen varit en härlig vår! Och så himla roligt att komma tillbaka lite i ridningen! Det är enorm skillnad på min ridning nu jämfört med i våras. Jag känner mig nästan helt återställd, även om jag så klart inte är det! Men det känns så i all fall, haha 🙂

För resten… det är faktiskt inte alls dumt att bevara alla hästsaker hemma! Alltid är det något som kan komma till pass 🙂 Haha… Rigolettos gamla ländtäcke agerar utfyllnad till vagnens regnskydd 🙂

wp-1466057392207.jpg

2 reaktioner på ”Regniga och härliga morgon!

  1. Du ser, man kommer tillbaka till ridningen fortare än man tror även om det känns helt omöjligt första gången efter graviditeten.

    Gilla

    • Du har och hade helt rätt, Anna 🙂 Jag kan bara hålla med dig!!! Tack för dina stöttande ord där i januari när det kändes lite tungt 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s