FREDAG!!!

Åh Gud vad det är härligt med fredagar! Vi bestämde igår att vi ska gå på restaurang hemma ikväll! Det kanske kan låta lita udda, haha – men det är egentligen inte mer komplicerat än att vi lägger barnen och när de sover sött tassar vi ner i köket, korkar upp en flaska vin och lagar en fin middag som vi kan äta bara vi två. Det är hur mysigt som helst och ett tips till alla småbarnsföräldrar där ute 🙂 Billigt och hur smidigt som helst då man inte behöver ordna barnvakt!

Idag har jag mest busat med barnen, handlat, varit hos en god vän som också är mammaledig och lekt och socialiserat och med ett halvt öga kikat på fotboll. Även om jag är relativt ointresserad så kan det vara rätt så spännande att se!

Igår hade jag mitt sista ridpass på MRK! Det var förstås lite vemodigt men vem vet när jag återkommer! Det har varit en väldigt kul vår med en del insikter, svett och tårar höll jag på att säga! Det är bara att konstatera att man tappar mycket när man har burit två barn i sin kropp, men å andra sidan är det helt galet att kroppen alls återhämtar sig! Med tanke på vilka enorma påfrestningar det faktiskt är på en kropp att bära ett barn. För min del innebär det dessutom en viktrusning på 25-30 kilo upp och ner på några månader! Fråga mig inte vad som sker med min kropp när jag blir gravid, haha! Den SKA bara göda upp sig 🙂

Sista ridpasset ägnades åt något så kul som dressyr-gymkhana! Något jag aldrig i mitt tidigare liv kommit i kontakt med! Men jag kan faktiskt tipsa om det, om man nu vill spexa till det lite i sitt stall! Det var hur kul som helst. Tänk gymkhana men tänk bort spannar med vatten, äpplen i munnen och kasta sig hejdlöst på och av hästen. Tänk istället skänkelvikningar, bakdelsvändningar och ryggningar! Och så två lag, en start/stopp-linje, en kon längst ner som ekipaget ska runda. Sedan är det bara fantasin som sätter gränser för vad deltagarna ska genomföra och rida så det ryker 🙂 Superkul!

Nu ska jag sippa vidare på vinet här! Maten är redo att intas och ljusen ska tändas! Nu ÄR det helg 🙂

Ha en fin-fin fredag och helg alla ni!

4 reaktioner på ”FREDAG!!!

    • Nej högst troligt inte! Dels är det rätt så dyrt (allt är relativt, men jag har ju faktiskt en häst till som ”äter” pengar). Och dels så vet jag inte riktigt ännu hur hösten ser ut; jag ska operera min fot för hallux valgus, jag ska också börja greja lite med min egen häst mm. Så jag tror helt enkelt att det får vänta! Men man vet förstås aldrig!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s