Hästar, utställningar och full rulle :)

Just nu arbetar jag så gott jag kan med att göra hästar eftersom mina skulpturer nu är på väg ut på flera ställen runt om i vårt avlånga land. Det är ett par utställningar i höst som väntar plus ett par konstbutiker som vill ha hästarna permanent vilket är super-roligt!

Vad har då hänt de senaste dagarna? Vi har haft ett mysigt litet ett-årskalas här hemma för Klara tillsammans med släkt! Och så har vi fixat i vår trädgård så att vår gräsmatta bara blir finare och finare! Just nu har vi kört med Stroller på den och herrejösses så fint och grönt gräset blir! Jag har köpt mig en fin cykel och denna är förstås invigd! Härligt att äntligen kunna ta sig runt på två hjul 🙂 Även om dagarna går i ett så är det egentligen inte så himla mycket som händer, haha! Underbart är att vi kan använda vår fina trädgård så mycket och i den är vi ofta och mycket! Projekt som står för dörren är faktiskt att totalrenovera vår lilla lekstuga! Vi ska måla om, byta ut trasiga brädor och lägga lite ny papp på taket!

Avdelningen stendöd hjärna har åter igen gjort sig påmind 🙂 Skulle läsa upp några siffror för min mamma och när jag ser siffrorna 511 säger jag helt utan att fundera en sekund ”femtioelva” och fortsätter läsa siffrorna efter. Då hajar min mamma till och säger ”femtioelva???”… Haha… gud vad jag skrattade. Hjärnan alltså … INTE skarpaste kniven i lådan just nu 🙂

På jobbfronten faktiskt en hel del spännande på gång som jag ska berätta om så fort jag vet mer!

I övrigt kan ni sikta in er på att se mina skulpturer på följande ställen framöver:

Karibakka, Skurup (permanent)
Galleri fågel, Beddinge
Öveds kloster, Öved (permanent)

17/9 – 18/9 2016 Samlingsutställning med KSV, Naturgården
3/12 – 18/12 2016 Ateljé Götesdotter, Hässleholm
11/3 – 1/4 2017 Konst i Karlstad, Karlstad
20/5 – 6/6 2017 Olofströms konstförening, Olofström
15/7 – 26/8 2017 Åmåls konsthall, Åmål
2/9 – 23/9 2017 Galleri Lerverk, Götenorg

Hoppas att vi ses 🙂

20160703_212056.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s