En riktig hemma-dag i ösregn!

Idag har vi haft rätt så trist väder här i Malmö så vi har hängt inne nästa hela dagen! Med undantag av lite springturer ute i trädgården, förstås! Jag har arbetat med keramik på förmiddagen och sedan bjöds det på fin lunch i form av kyckling jacob! Sedan var det dags för promenad med Klara som somnade fint i vagnen! Arvid och jag busade på inne med lego-lek, lyssna på saga, studera nyckelpiga, leka tokiga-hatten-leken, bygga pussel och jag vet inte allt 🙂

Efter att jag handlat ställde jag mig för att laga plättar vilket blev ett mycket populärt mellanmål av samtliga 😉 Sedan tog jag med mig båda små barn upp på ovanvåningen och bytte sängkläder i deras sängar! Jag älskar att byta sängkläder och NJUTER av härligt väldoftande lakan! Det tar dock sitt lilla tag att byta sängkläder när båda barnen är med eftersom de hela tiden kryper upp och ner i sängarna, rullar runt i sängen, busar med täcken, kuddar och lakan. Haha! Underbara små barn 🙂

Sedan gick vi ner och det var dags att börja laga mat! Barnen fick titta på tecknat under tiden och när det var färdigt kom barnen på en egen lek som det slutade med att vi alla fyra kröp runt på golvet och lekte, haha. Svampen döpte vi den till 🙂 Ta två tvättsvampar och placera dessa under händerna och glid runt på golvet! Hahaha… enkelt, billigt och hur roligt som helst 🙂

En bild på en grå himmel från vårt ”GRATTIS-kök” 🙂

wp-1467831453937.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s