Idag FALSTERBO!

Ska försöka göra någon uppdatering här och var! Förvänta er mingelbilder de luxe, vaskning med eliten, partajbilder in på sena natten… ehhh vänta nu… vi spolar tillbaka bandet en bit! Haha… är evigt tacksam att föregående meningar inte var av verklig natur! Huu… nej här kan ni förvänta er bilder från familjearenan, lite blöta barnfötter i geggamojja, nerspillda nytvättade kläder, inkletad banan och troligtvis inga fancybilder alls faktiskt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s