Hej från hästskaparhemmet

Oj vad jag gör hästar nu! Jag vill förstås inte påstå att det är någon Fordism som hägrar men snart så 😉 har ju som jag skrivit tidigare en del på gång med hästarna nu så varje tillfälle att skapa måste tas i akt! Ni vet väl förresten att de finns att de finns att skåda och köpa på Höganäs saluhall? 

Imorgon blir det en halvdagsutflykt till Tomelilla för inköp av nya glasyrer! 

För resten idag har jag varit iväg och besiktat mitt älskade släp! Åh herrejösses vad det ser ut nu för tiden! Mitt hjärta hade gråtit blod om det hade fått se in i framtiden när jag köpte det nytt för 11 år sedan 😉 hahaha! Här växer mossa och riktigt ingrodd lava eller vad tusan det är. Den gröna och vackra metallicfärgade lacken som prydde släpet är ett minne blott och det ser idag ut som ett solblekt gammalt härjat schabrak som stått i en avkrok och varit helt bortglömt de senaste fem åren. Och så är det ju faktiskt nästan lite grand…

Men nu så! Idag besiktning och direkt därefter åkte jag till världens mest serviceminded släpverkstad som finns (eller hur, Birgitta!). De tog sig genast an min anskrämliga vagn (som faktiskt bara fick backning på lampor) och fixade detta omgående! Helt otroligt vilken service! 

Nu är min nästa tanke med släpet att faktiskt kolla upp om inte en rekonditioneringsfirma kan göra mitt släp som nytt igen och kolla upp möjligheten att putsa upp lacken så att den återfår sin forna glans och färg! Tror ni detta är möjligt?

Ska givetvis ordna bilder på hur det ser ut idag och förhoppningsvis återkomma med nya fina efter-bilder 🙂

Nu en radda bilder på hur det EN gång såg ut!

Måtte det bli lika fint igen!!!
 

2 reaktioner på ”Hej från hästskaparhemmet

  1. Ring och fråga Rondellen i Trelleborg!

    Om du tycker det är för långt bort finns det en rekondfirma bredvid Statoil i Staffanstorp men jag vet inte om de tar sig an släp.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s