En solig dag till ;)

Nu går skam på torra land 😀 haha! Idag ska jag göra ett par hästar till tänkte jag och sedan blir det minsann en tur ner till havet igen! Det är ju helt galet att man bor så nära havet! Underbart! 

Imorgon stundar helg och då är det dags att börja planera för helgens treårskalas! Jag ska ta mig an en avancerad utmaning och baka schwartzwaldtårta! Bildbevis kommer 😉 och sedan är det dags att börja packa för semester! Så himla härligt! Fast först ska jag leverera ett gäng skulpturer till ett par gallerier och kunder! 

Nu är det dags att kliva upp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s