Dacke av Småland

Ja det ska lillhästen heta 🙂 det känns annorlunda, lite kul (jag är ju lagd åt det roliga och glada hållet), inte för pretentiöst, i samma bana som Aramis af Macklenburg och så förstås fördel att det börjar på pappa Destanos bokstav! 

Småland – Var kom det ifrån? Fullt befogad fråga! Småland är oändlugt vackert och min fina hälft kommer från de djupa skogarna! Och så känns det så härligt med ett namn som för tankarna åt skog (som Småland ju står för)! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s