Åter på skånsk mylla

Nu har lilla familjen installerat sig i det gula lilla huset och kan konstatera att vi har haft en alldeles ljuvlig vecka! OJ vad tiden gick snabbt! Men den gör väl det när man har roligt 🙂 För att låta ordentligt klyschig! Saken är den att när man är iväg så är man nästan ännu tröttare när man kommer tillbaka, haha! Med två små barn som är ett och tre år gamla (som man GIVETVIS inte släpper en sekund någonstans) så innebär det en konstant passningsgrad på cirka 110 % 🙂 Man kan väl säga att vi var hyfsat möra när kvällen kom, barnen var nattade och badade och sov sött i sina sängar!

Vi har verkligen hunnit med hur mycket som helst! Djurpark, Skansen, älg-safari, en härlig dag i Stockholms skärgård, heldag i Stockholm. Ätit och druckit gott och njutit av att se våra goa och härliga barn upptäcka världen! En STOR fördel när man har barn är att man får återuppleva att vara barn igen, haha!

Idag blev det en rejäl dag i trädgården och nu ser den inte längre så vildvuxen ut! Imorgon blir det lite patinering (har en rullande häst här hemma som jag absolut inte blir nöjd med!) och sedan är det dags för oss att bege oss ut på en liten konstresa (modell mindre). Och sedan blir det bara till att skapa vidare för snart stundar nya utställningar!

Nu ska jag slänga mig raklång i soffan och dricka en stor kopp te och se Spotlight (vinnare av Oscar för bästa film, Oscarsgalan 2016).

Ett par höjdpunkter från resan:

wp-1469815639394.jpgwp-1469815605692.jpgwp-1469815501923.jpgwp-1469815481135.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s