Med Viaplay genom OS!

Nu har vi tillbringat några riktigt mysiga dagar i Skummeslövs-strand i stugan och även om inte vädret kanske var så värst högsommar-aktigt så hade vi hur mysigt som helst! En av kvällarna satt vi ute i det inglasade uterummet med tända ljus, nybakad kladdkaka och drack te medan stormarna slet i tallskogen som ligger runt stugan. Hur mysigt som helst och jag som älskar höst och rusk bara njöt i stora drag av längtan mot den kulna tid som nu är på gång 🙂

Just nu sitter vi faktiskt och kurar framför terrängprovet som gått av stapeln idag! Till min fasa insåg jag att det inte är mycket av ridsporten som kommer att sändas på TV3 så vi införskaffade en månad av viaplay sport så nu kan vi se så mycket OS att vi storknar 🙂 För övrigt är terrängprovet rena maran och jag tycker att det är skam att inte hinderna går att riva …

Idag har jag och Arvid varit på Malmö Tekniska museum och härjat runt bland bilar och båtar! Just nu är det lite stilla med keramikproduktionen men det blir inte så långvarigt 🙂 Jag har tre och eventuellt fyra utställningar på gång i höst och hästarna gör sig ju inte själva, precis 😉

Nej, nu ska jag ta och göra mig en stor kopp te och gosa ner mig i soffan!

Ps. En sadel eller en borste från Hermès? Varför inte (jag menar, man får ju passa på när det är nästan gratis) haha!

2 reaktioner på ”Med Viaplay genom OS!

  1. …och imorgon börjar dressyyyyren! Nog för att jag kan nöja mig med att titta på Ingrid Klimke 😉 Fast dressyren ska de visst sända på trean. Bra, då blir det lite kommentering iaf, även om man kanske inte alltid håller med 😉 Har inte sett några starttider ännu, men bönar och ber att de svenska rider efter arbetstid. Annars har jag ju dubbla bildskärmar på mitt kontor… ehrm.

    Gilla

    • Åh är det redan imorgon! GUD så roligt! Haha… Klimke är inte alls illa det heller 🙂 Annars kan jag tipsa om viaplay! Förutom en massa OS så får vi nu möjlighet att se filmer en månad! Strålande för oss filmälskare! Nej nu börjar jag bli lite trött på H.J och L.H … hoppas att det är nya röster till dressyren! Vet faktiskt inte heller när de rider men för alla som arbetar kan man ju hoppas att det är efter arbetstid (om det som sagt inte går att lösa lite snyggt ändå, så att säga 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s