Produktiv tvåbarnsmamma :)

Idag har jag varit så präktig att jag nästan spyr på sig själv, haha! Och bara för att spä på min spykänsla så måste jag ju basunera ut här på bloggen allt som blivit gjort idag 🙂

Förutom att ha tagit hand om två små underbara liv hela dagen så har jag cyklat till lekplats och lekt runt som en galning med lille Arvid. Sedan kom vi hem och då lagade jag en fantastisk lunch bestående av wienerkorv, stuvade makaroner och ärtor (ärtorna var helt klart svårast)! Sedan lunchade vi allihopa och efter klädbyten och tvätt av två små ansikten med matrester så susade jag ner i tvättstugan och hängde en maskin och passade på att sätta på en ny maskin! Därefter åkte jag till affären med de små liven och handlade lite mat inför kvällen. Vid hemkomst blev det mellanmål och hoppning på tv samtidigt som jag bakade ett bröd (!) och medan brödet stod i ugnen bakade jag och Arvid chokladbollar 🙂 Jamen är det inte fantastiskt 😉

Nu ska jag luta mig tillbaka och ta mig en stor klunk av teet, smaka på de utsökta chokladbollarna, borra in mig i min älsklings famn och se på en film!

wp-1468311306317.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s