Denna uråldriga sport …

Snacka om att man är SÅ TRÖTT på att lyssna på dressyrkommentatorerna! Speciellt vid början av varje sändning då herrn i duon konstant inleder på PRECIS samma sätt. Gång efter gång efter gång … Nästa gång, snälla ni som bestämmer, TÄNK då på (när kommentatorer ska tillsättas) att fälttävlan, dressyr och hoppning är tre helt olika sporter vilket innebär att ÄVEN om man använder hästen i samtliga sporter så innebär inte detta per automatik att en hoppryttare är väldigt insatt i dressyr. Till exempel. I min värld är det ungefär som att ha samma kommentator på 100 meter medley och simhopp. Tja, vadå? Båda befinner sig ju i vatten!

Nej nu ska jag sluta klaga 🙂 Sitter just nu och kollar küren och blir kanske därför extra uppeldad, haha!

Helgen försvann som vanligt i ett rasande tempo 🙂 I fredags besökte vi Malmö-festivalen och passade på att strosa runt bland tusen människor, god mat och härlig  lite gatu-musik i sällskap av vår gigantiska dubbelvagn 🙂 det var hur mysigt som helst! Vi gick hela vägen in till stan och tillbaka och passade på att kalasa på brända mandlar i parken medan Arvid och Klara sov i vagnen!

Lördagen innebar fest i Halmstad och en kväll på tu man hand! Åh vad vi hade härligt! Det är så himla mysigt att komma iväg då och då bara vi två! Barnen passades hemma i huset av mamma och pappa och vi kom hem vid söndag lunch lagom pigga att ta oss an två älskade små barn igen!

Nu förbereder jag för en höst med många utställningar! Jag ska ju vara med när KSV har sin stora jubileiumsutställning på Naturgården i september. Innan dess ska jag ansöka till en jurybedömd utställning och i oktober ställer jag ut i Göteborg hos Lerverk. I december ställer jag ut hos Ateljé Götesdotter utanför Hässleholm OCH hos Galleri Blå i Linköping. Det blir en intensiv höst med mycket konst 🙂 Och barn förstås!

Här är senaste hästen i flocken! En av mina favoritglasyrer! Otroligt läcker röd! Svår att får fram på foto förstås, men några inspirations-bilder vill jag bjuda på 🙂

wp-1471343474320.jpgwp-1471343474326.jpgwp-1471343474056.jpgwp-1471343307943.jpgwp-1471343307946.jpgwp-1471343307642.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s