Skärpning!

Alltså nu har jag varit så katastrof-usel på det här med bloggning! Jag vill ju verkligen skriva varje dag och flera gånger per dag tänker jag att det här måste jag skriva om på bloggen… men så bara rinner tiden ifrån mig och jag fastnar någonstans mitt ibland blöjor, keramikhästar, ogräs, soffhäng à la strandad val, insomning med barnen vid nattning, en lång dusch, i ett tvättberg i tvättstugan, handling eller bara en stor kopp te med min fina sambo i vår glasveranda …

De senaste dagarna har det varit full rulle med besök i Växjö hos kusiner och syskon och så dunderförkylning på det med snabbt beslut om kurs hemåt för att skona lilla tösen som var så eländig så eländig! Det har blivit en hel del trassliga nätter nu så man skulle väl kunna säga att jag går runt i det här klassiska småbarnsruset. Lite smått påverkad hela tiden, känns det som. Men ikväll ska jag verkligen lägga mig i tid!

Ja så var det ju Gekås också! Detta underbara ställe! HUR kan vissa människor INTE tycka om Gekås? Handlade på mig allsköns attiraljer från påslakan till handdukar och förbrukningsvaror mm.mm! Ljuvligt 🙂

Idag ska jag ta och baka lite bullar (och helst även en kladdkaka för det blev jag störtsugen på nu, haha!) Blir inte ni dödströtta på brödutbudet i affärerna? Jag skulle ju kunna leva på bröd och smör, så för mig är att låta bli inget alternativ! Har ni något kul recept på bra och snabba bullar så tar jag mer än gärna emot!

Nu är det full fart framåt med hästarna och nya utställningar vilket alltid är lika underbart spännande och roligt! Först ut är Konstrundans jubileumsutställning i mitten av september! Och sedan är det ansökan till jurybedömd utställning! Alltid lika skoj, det med!

Hoppas ni har en härlig tisdag!

Ps. Tittar på gamla Aramis-bilder så länge och drömmer om stubbåkrar och härliga dressyrpass!

wp-1468311306319.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s