Och nu är HOPPET trasig …

Bahh… Alltså dessa hästar! Man skulle ju kunna tänka sig att mina hästar är lite mer tåliga än riktiga alltså levande diton. Och det ÄR de faktiskt… Men det är först när de har genomgått sin första bränning. INNAN detta steg är de oändligt känsliga! Så känsliga att man inte kan fatta det! Här stod till exempel ”Hoppet” på tork inne köket och så lade vi en bok på bordet liiiiite för hårt på bänkskivan. Vad hände då? Vibrationer från bänkskivan fortplantades upp i hästen och vips så föll ett ben av. Jaha. Jippie. Eller något sådant.

wp-1472290218272.jpg

wp-1472290251998.jpg

2 reaktioner på ”Och nu är HOPPET trasig …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s