Rullande på ingång :)

Nu håller jag på att göra en rullande häst som jag hoppas ska kunna vara färdig innan dagen är slut! Alltid lika härlig känsla att avsluta en skulptur! Nere i källaren står en mindre flock som väntar på att komma ner i ugnen! Tyvärr är där en som är ett rent projekt då den sprack i bränningen … Men, men – sådant händer och det är bara att ta nya tag 🙂 Här är en bild på en den halvfärdiga rullande! Hovar och huvud kommer sist i tillverkningsprocessen 🙂

wp-1472738592491.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s