Ny förskola!

Arvid har tidigare gått på förskola inne i stan, men ett tilltagande missnöje från vår sida har växt sig starkare och starkare och nu efter sommaren beslutade vi att Arvid ska få börja på en ny förskola. En förskola som ligger ute på landet, med lite djur och ljuvlig natur förstås. Förskolan i stan hade 64 barn (!) och när alla dessa härjade på den asfalterade innergården, ja då kändes det allt annat än bra i hjärtat. Den nya förskolan är liten med små barngrupper. Precis som det ska vara, om ni frågar mig!

Så igår begav jag mig in till stan med Klara för att inhandla lite nya förskolekläder 🙂 När man är på landet så funkar inte längre chinos och piké 😉 Nu när Arvid blivit landetpåg så får det bli lite mer robusta kläder som tål lekar på landsbygden! Härligt!

När vi var färdiga med vår stadsrundtur så passade damen på att somna lagom till hemgång så jag gick hela vägen hem från stan. Det är en lagom, nätt promenad på en halvmil! Väl hemma med vaken madame mötte vi Arvid som precis kom hem från sin andra dag på inskolningen! Allt hade gått fullständigt lysande 🙂 Skönt!

Nu är det full planering inför vernissage nästa vecka och förstås en massa planer i mitt huvud inför kommande flytt med Dacke-drul 🙂 Och så har vi fullt upp med våra företag, hus, trädgård och de små trollen 😉 Haha… jag förstår inte att timmarna räcker till ibland! Helt otroligt att man ändå hinner slänga sig raklång på soffan varje kväll vid halvåtta och drunkna i en serie! Vi har för resten börjat kolla på Breaking Bad – den verkar hittills lovande! Skön stämning, om än något dyster 😉

NU ska jag köra citronsyra i vår tvättmaskin och sedan måste jag köra och hämta Arvid! Därefter blir det bus med en av mina närmsta vänner och hennes dotter!

Vi hörs ikväll igen hoppas jag 😉

Ps. Ni kikar väl in på min hemsida? http://www.livborglund.se

screenshot_20160902-073443.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s