För nytillkomna läsare …

Som inte alls har sett mig rida eller ens känner till en bråkdel av min häst-historia så vill jag här visa mig själv och min före detta tävlingshäst Aramis! Jag köpte Aramis som precis inriden treårig hingst och här på videon är han sex år gammal (2010). En helt underbar häst som var en sann dröm att rida varje dag! Jag sålde Aramis 2012 efter fem år tillsammans då jag var gravid med Arvid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s