Dags att röra på fläsket

Pust och frust! Alltså… jag har ju verkligen blivit försoffad när man ser till träningsbiten. Hej fladdriga lår och överflödsfett … I mångas värld ses jag säkert som en smal person nu (nåja relativt i alla fall, med tanke på två barn i bagaget) men JAG jämför ju min kropp med hur den såg ut tidigare. Och nej, den är inte likadan längre. Den är såklart fin som den är, men liiiite mer uppstramning hade inte skadat 🙂

Så igår tog vi oss i kragen och har nu påbörjat mission hemmaträning! Ypperligt när man dessutom har två små barn att använda som skrot 😉 Haha… benböj med en Klara i famnen eller som för M:s del: benböj med en Arvid på ryggen!

Vi kör något simpelt hemma-program som innefattar armhävningar (och redan här S.T.U.P.A.R jag efter ett halvt försök! SANT!!!), dips, knäböj, plankan och utfall. Sådär lagom många i ett par set. Behöver jag skriva att jag knappt kan stå på mina ben idag! Haha… Det här blir bra det 🙂

Idag ska vi åka och hämta podierna till morgondagens hängning (arrangerande av utställning) och på torsdag är det vernissage!

NU ska jag tvätta, städa, handla och fixa 🙂 Ha en härlig dag!

Denna är underbar 😉

ladda-ned-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s