Bus och barnaktiviteter :)

Åh det har varit en härlig dag hittills! Jag började med att bege mig till 4H-gård med båda barn där vi kollade på och klappade grisar, getter och hästar. Det var mycket uppskattat 🙂 Därefter körde vi till biblioteket som öppnar först tio! Haha, HALLÅ!!! Förr i tiden så tyckte jag minsann aldrig att man hann ut i affärerna innan det var stängningsdags (typ lördagar i lilla Lunden). Man förstoood inte att affärerna stängde 14 en lördag. Nu för tiden, ja då är man ju uppstigen i ottan och kan inte för sitt LIV förstå att affärer inte öppnar förrän tio…

Hur som helst så var vi lagom i tid framme på biblioteket som byggt en ny helt fantastiskt fin barnavdelning! Vi kastade oss in i kuddar och böcker och myshörnor och lästa (nåja, försökte läsa i alla fall)… Det är ju en liten match med en treåring som helst av allt bara vill busa runt och testa nya saker och en liten ettåring som bara vill upptäcka världen genom att vandra på sina nya små ben 🙂

Till slut satte vi oss vid ett bord och åt päron och banan och jag parallell-läste två böcker 🙂 Det är ju otroligt vilka krafter man besitter nu för tiden 😉

Nu sover madame medan monsieur lyssnar på saga på vår mysiga vind (som för övrigt MÅSTE inredas N.U!) Jag ska ta och slänga ihop en dubbelsats chokladbollar och sedan tänker jag mig att det är dags att hålla helg 🙂

Ha en härlig fredag alla ni!

Ps. fortsatt ljuvligt väder!
wp-1474025005100.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s