En RIKTIGT bra dag!

Åh idag har jag många roliga saker att berätta 🙂 Först och främst har jag blivit uttagen till en internationell jurybedömd utställning, vilket är otroligt roligt! Denna utställning äger rum hos Galleri Hultman (Åstorp) och går av stapeln den 15 oktober då det är vernissage mellan 11 och 16. Jag hoppas kunna vara på plats 🙂

Sedan så blev jag kontaktad av ett galleri som undrar om jag vill ställa ut där! Hur kul är inte det? Det är alltid lika roligt när man får en sådan förfrågan och som det ser ut nu så är det fyra utställningar inbokade 2017 och det känns alldeles perfekt lagom 🙂 Karlstad, Olofström, Åmål och Glimåkra!

Sist men inte minst så ska jag skriva en artikel till Equipage! Jag har tidigare arbetat som reporter för Equipage men jag saknar verkligen att skriva och det var en otroligt trevlig tidning att arbeta hos 🙂 Sååå håll utkik i november-numret (tror jag att det blir!)

Nej, nu ska jag ta och lägga mig i horisontal-läge och insupa efterdyningarna av denna härliga dag!

Bjuder på ett par härliga Rigoletto-bilder!

ladda-ned-3ladda-ned-2ladda-ned-7ladda-ned-6

3 reaktioner på ”En RIKTIGT bra dag!

    • Men TUSEN tack allra bästa du! Ja det blir nog till att hia sig är jag rädd :-/ Men november är ändå snart här, haha 🙂 Det var fullständigt ljuvligt att lägga sig raklång i soffan! Efter långa och intensiva dagar är det en rätt så skön avslutning 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s