Kläd-försäljardags!

Jag är TOKIG i kläder! Det måste absolut inte vara något fint märke eller så. Bara det är ett i mitt tycke snyggt plagg så är det alltid högrisk att det får följa med hem. Nåja, det får ju liksom inte vara Hermès eller sådär över-prisat (och dessutom i min värld FULT)… Men är det snyggt och jag kan tänka mig att betala, ja då är det oftast kört. Det innebär att min garderob dignar av kläder! Och idag är det dags att börja rensa bland dessa plagg och sälja av lite. Ska bli härligt 🙂 Varför är det så härligt att rensa upp!

Sååå … ni som bor i närheten av Malmö: koooooooooooom å köp 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s