Skaparmåndag!

Idag står jag i köket och skapar hästar! Lyssnar på P1-dokumentär samtidigt och kikar ut genom köksfönstret på en ljuvlig septemberdag! Passar samtidigt på att i huvudet börja förbereda för helgens STORA ENORMA begivenhet – att hämta hem min drul! Dacke som han heter. Vars namn jag fortfarande (!) laborerar med … Gah… jag blir galen på mig själv! Kan jag inte bara skicka in de där papperna så att det liksom är skrivet i sten. Livsfarligt gå här hemma med möjligheten att vela i oändlighet.

Jag försökte för mitt liv att få tillbaka min gamla hovslagare (som faktiskt var med svenska landslaget i Rio som hovslagare). Men tji fick jag. Det är tyvärr för långt att köra för honom, till det nya stall som jag ska flytta till. Så jag letar efter en ny, typ världens duktigaste, hovslagare 🙂

Men åhhh vad jag längtar till helgen! Ni hänger väl med i uppdateringen 🙂

Nu ska jag skulptera vidare!

2 reaktioner på ”Skaparmåndag!

  1. Ska bli spännande att se vilket namn det slutligen blir.

    Gillar personligen inte alls Dacke så JAG hoppas att du ändrar dig…igen….hi hi!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s