Goder afton från gottestugan

Nu ska jag strax landa i soffan efter en härlig dag med mina små barn! Det är relativt intensivt med två små barn i familjen, så man är understundom lite mör när kvällningen kommer 🙂 Vår favoritaktivitet alla gånger om är att slänga oss raklånga i en hög (ja, hur konstigt det än låter så är det fullt möjligt – haha!), vräka i oss någon form av ätbart tilltugg av det sötare slaget, bälga i oss te och slumra framför en film! Just nu har jag slängt ihop ett lass chokladbolledeg och för den som är lat och inte orkar rulla så funkar den exakt lika bra att ösa upp en halv sats på ett fat var och formligen välla i sig den fullkomligt utsökta smeten. Varför göra det svårt för sig, när man kan göra det så enkelt 🙂

Jag räknar ännu mer ner dagarna till lördagen och ser med ENORM glädje fram emot att få hämta hem min två-årsdrul!

NU är teet färdigt och jag passar på att tacka för mig 🙂 Ha en angenäm afton!

ladda-ned-4

6 reaktioner på ”Goder afton från gottestugan

  1. Skulle kunna tänka mig att vara femte hjulet i den där högen. Gud så skönt det lät! Iofs gjorde vi typ samma sak igår: gick till hemmakväll och köpte godis, kröp ner och tittade på ett avsnitt av den nya favvorealityserien: tro hopp och kärlek. Mysig och pinsam i en härlig kombination!

    Gilla

    • Haha… ja vår soffa är minsann helt ljuvligt skön att sjunka ner i när kvällningen kommer 🙂 Hemmakväll och film är baskemig det bästa som finns! Åh jag har minsann inte sett ett endaste avsnitt av den där serien i år. Tack för att du påminde! Dags att plocka fram skämskudden 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s