Vad hände med min häst?

Från oerhört högrest och snygg överlinje …

 

 

… till fullständigt rak i överlinjen med noll resning …
wp-1475500657966.pngwp-1475500722313.png

Hahaha… Man undrar ett par ögonblick om jag fick rätt häst med mig hem 😉

Snälla ni som är MÄSTARE på det här med hur föl ser ut och hur de ser ut som unghästar och sedan vuxna hästar och … ge mig lite hopp 🙂

8 reaktioner på ”Vad hände med min häst?

 1. Är dom fina som föl så brukar dom vara det som färdiga också. Min var jätte ful som 2 åring på hösten men nu som 3,5 åring börjar han få resning igen 😊

  Gilla

  • Tack snälla Carina för dina lugnande ord 🙂 Då har jag helt enkelt is i magen ett år till 🙂 Tycker överlag att han ser väldigt gänglig och valpig ut, så en inridning får vänta!

   Gilla

 2. Lugn, lugn:). De växer klart upp till magen vid 1,5 år och därefter växer hela skelettet i många år. En del är inte klara förrän vid sju. Manken och resningen kommer i slutet av tillväxten. Han kommer bli fin! Fölvisning och treårspoängen följs åt vilket nog betyder att din kommer bli fin.

  Gilla

  • Tack snälla Dressyrtant, för dina kloka ord! Som jag behövde 😉 Funderade på om jag som sagt fått en annan häst med mig hem, haha! Tack för att du delar med dig av dina kunskaper! Jag håller tummarna för att resningen kommer när han växt färdigt och ser något mindre valpig ut än nu 😉 Bockar och bugar för dessa ord 🙂

   Gilla

 3. Det blir säkert jättebra när han är klar:-)
  En del är allt annat än snygga under 1-2,5 års åldern, vissa blir ju faktiskt inte fina igen förrän de är betydligt äldre än så. Med tanke på att han ser så korrekt ut som föl så blir det säkert bra!

  Gilla

  • Hej LenaB och STORT tack för dessa ord! De hjälper helt klart till att få mig att se något ljusare på min hästs framtid som någorlunda upprest varelse 😉 Jag vet ju att denna ålder generellt sett inte är den vackraste … De kan ju se rätt så skrangliga och rangliga ut 🙂 Jag tänker att jag blundar nu i ett helt år och så öppnar jag ögonen framemot nästa vinter! DÅ tror jag att han är snygg igen 🙂 Tack än en gång!

   Gilla

 4. Som flera redan skrivit brukar just 2-åringar sällan vara ”fina” utan kan tvärtom se riktigt fula ut 🙂 !

  Just den fasen är inte rolig 🙂 !

  Gilla

 5. Haha. Har samma dilemma här hemma, min ettåring ser bara så tråkig ut nu. Hon som var så snygg första halvåret. Hoppas på att de andra skribenterna har rätt 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s