Funderingar …

Först och främst! Vad himla roligt att det börjar bli så många som läser bloggen 🙂 Ni är så välkomna hit alla och för mig är det förstås ännu roligare att skriva om ni är många där ute som följer med 🙂

Jag har börjat klura lite på det här med inridning i december och tror att jag kommer att vänta en tid med inridningen. Först och främst tycker jag att min namnlöse gosse inte är så särskilt färdig i sin kropp i dagsläget. Han ser ”liten” och omogen ut och kommer därför högst troligt att få vänta med att få ryttare på ryggen till tidig vår istället. Som VÄL är kommer Eamon till mitt nya stall vart tionde vecka, så det är ju bara att haka på nästa runda istället! Tänk vilken LYX! Dessutom visade det sig att jag inte ens kan den 10 december. Alltså: inridning högst troligt flyttad till våren!

Däremot ska jag givetvis arbeta med honom för hand, för DET är bara nyttigt och bra!

I väntan på det så fortsätter jag klura på namn 🙂 Snacka om att ha låst fast sig helt i hjärnan, haha!

ladda-ned-8
Jag och Aramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s