Kakdags!

Jamen det är väl givet att kvällen måste avslutas med något gott och nybakat! Har precis slängt ihop en mjuk pepparkaka och ska nu kasta mig in i duschen och sedan sjunka ner i soffan med min älskade hälft, svepa några liter te och knapra på nybakat 🙂 När jag bodde ensam i min söta studentlya i Lund hände det att jag drog igång ett bak framåt ett på natten, haha! När man satt och pluggade mitt i natten var det en alldeles förträffligt paus att ställa sig i köket och baka något snabbt och lätt. Men så är jag ju ett äkta kakmonster också 😉

Idag har jag avbokat express-clinicen med Eamon Hickey vilket innebär att det INTE blir någon inridning med Eamons hjälp. Däremot har jag redan mailat med en ny stjärna och det är duktiga Camilla Axelsson som i vår kommer att ha min då treåriga lurvtuss på inridning. Jag vet inte hur länge de brukar stanna, men gissar att en månad är brukligt. Camilla hade fullt för att visa på tre-årstest men jag känner att dels är det inte alls säkert att han är redo för något test och även om han är det är det inte alls säkert att jag ändå vill att han ska visas. Men SKULLE jag vilja och han är mogen så gör jag det själv 🙂 Kan man annat än älska att vara med i massa olika bedömningar och liknande med sin unghäst!

Idag har jag varit och hälsat på mamma med Klara, på Väla! Vi hade en jättemysig förmiddag där och passade på att ta en god fika på Café Schiller. Det är lyxigt att få komma ut och gå på café och bara ha ETT barn med sig 🙂 Tänk att vi hann ju säga flera meningar till varandra, haha!

Nej, nu måste jag minsann skynda in i duschen! Snart är kakan klar och då väntar ett par avsnitt med Tro, Hopp och Kärlek! Säger bara en sak: skämskudde fram 😉 Ha en härlig kväll!

 

6 reaktioner på ”Kakdags!

 1. Ha ha…jag vet ingen som är så ombytlig som du!

  Varför blev det inte Eamon?

  Camilla har jag bara hört gott om, en av mina bloggläsare lämnade sin häst där för inridning o 3-års och var mkt nöjd.

  Gilla

  • MER än gärna, Caroline! Jag lär vara i behov av duktiga och kompetenta hästmänniskor när (och om) det är dags för treårstest! Jag skulle säga att man är expert när man visat en häst 😉

   Gilla

  • Jadu, det kan jag säga att det trodde jag också, haha 🙂 och det ÄR han, men tydligen är det bara engångsgrej att han har en clinic. Han har tydligen hoppclinics när han besöker stället, regelbundet. Aja, det finns fler duktiga ryttare 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s