Veckan :)

Härliga måndag! Idag har jag och mina små liv varit nere på stranden! Det är ljuvligt skönt att bara åka iväg relativt planlöst med barnen. Stanna där det passar och bara ta allt precis som det kommer. Titta på en fågel som flyger förbi. Kika på stenar, hoppa i vattenpölar och bara insupa höst. Vi stannade till på bryggan och åt mellanmål och därefter gick vi ut och satte oss på en träbänk och tittade på havet. Det är så oerhört vackert nu. Grådisiga dagar med ett härligt vemod på något sätt. Ljuvliga höst är äntligen här 🙂

wp-1476729865322.jpgwp-1476729865046.jpgwp-1476730093096.jpgwp-1476730093095.jpg

Jag är inte alls för det här med att klä mina barn i blått och rosa …

wp-1476730093099.jpg

Hahaha… Så underbart! Känner att jag inte är så särskilt duktig på att klä mina barn i neutrala färger just nu. Men ah, jag tycker rosa är fint och blått är supersnyggt. Och när man hittar ett bra märke som passar övriga önskemål, ja då spelar inte färgen avgörande roll 🙂 Det viktiga är att det inte är spets och en massa rysch och pysch 😉

Hoppa i vattenpölar är härligt (vattenpöl och vattenpöl … ett helt hav blev det visst) 🙂

wp-1476730093085.jpg

Imorgon ska jag åka till min Donatello-nöt (tack CARRO :-*) Dels så är jag så himla spänd på att se honom lite lös och sedan tänker jag att det kan vara nyttigt att arbeta från marken. OCH! På onsdag kommer bästa, bästa Jan-Ove och ska kika på drulingen! Det är alltid så FANTASTISKT roligt att träffa Jan-Ove och det finns få människor som kan så mycket om hästars exteriör, gångarter och allt!

Givetvis får ni utförlig rapport!

Nu ska jag luta mig tillbaka och dricka en stooor kopp … gissa det ni 😉

2 reaktioner på ”Veckan :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s