Härliga höst!

Ja, nu god vänner! Nu är det minsann och da’ höst 🙂 Igår for vi ut i skogen (utan häst dock, men med korv och bröd i packsäcken!), letade upp en mysig plats med vindskydd och eldplats och gjorde upp en härlig eld! Åh så himla mysigt det är att vara ute och leva lite skogsliv! Herregud vad hösten är vacker! Det är så vackra färger och äntligen är det kallt om nätterna 🙂

wp-1477220120176.jpg

För resten: vad GOTT det är att äta utomhus! Maten smakar liksom mycket mer än inne! I övrigt har veckan gått i ett rasande tempo, som alltid! På kvällarna kollapsar vi i soffan framför en film och dagarna går i ett! Nu ska jag faktiskt åka till MAXI och se om man kan köpa hjärtformar! Jag blev så sjukt sugen på vaniljhjärtan, haha 🙂 Återkommer med resultat 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s