Full fart framåt!

Ja inte med Dante för han är inte så snabb av sig 😉 Men med allt och alla andra, runt omkring Dante 🙂

Jag läser inte så värst många bloggar, men en jag kommit att fastna i ordentligt är Carolines Hästdröm – en alldeles liten ljuvlig pärla som jag numera bara måste ha av, varje dag. Här, på Carolines blogg, fick jag se denna helt magiskt härliga dans-video som jag blir alldeles tokig i. UNDERBAR musik och sådan härlig energi. Mitt tips är att lyssna och njuta av karlns fantastiska motorik: underbart att sparka igång veckan med 🙂

Idag har jag och de små barnen hunnit avverka ett par timmar på öppna förskolan! Och sedan lagades det lunch här hemma och nu planeras veckan och förberedelser inför lördagens vernissage hägrar! Jag ska ju som tidigare nämnts till Göteborg på fredag och ställa upp mina hästar på Galleri Lerverk där jag och Bernt Törner kommer att visa vår konst till och med den 19 november.

Förutom vernissage (på lördag) kommer det att bli shopping, god mat, en hel natts sömn (!) och förhoppningsvis ett besök hos min käraste vän Ulla (GeKås) 🙂 Det blir intensiva dagar!

OCH innan fredag så är tanken att jag ska hinna med ett besök i stallet! GIVETVIS blir det foto-uppdatering 🙂

wp-1476806611632.jpg

2 reaktioner på ”Full fart framåt!

 1. Men hallå, Gullis! ❤ 1000 tack! Ska givetvis försöka hålla uppdateringen till en gång om dagen iallafall, om jag vet att åtminstone du är inne och kikar så ofta 😉

  Och vad GLAD jag blir att du gillade Parov Stelar! Det känns som att man delar något när man känner bra saker av samma musik 🙂

  Gilla

  • Så klart jag läser din blogg 🙂 Och att den blivit något jag vill läsa dagligen! Känns ju som att jag känner dig ju 😉 Inget att tacka för :-* Men roligt att du blev glad 🙂

   Haha, ja men den låten är mitt i prick när det gäller min musiksmak 🙂 Och mannens dans gör den ju bara ännu mer fantastisk! Superhärlig 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s