4 reaktioner på ”Jag är nog lite knasig…

 1. Du är inte klok 😀😀😀men Ikaros är i alla fall myyyyycket ovanligare och enligt mig därför bättre som namn! Knäppgök😂😂😂!

  Gilla

  • Hahaha… Nej jag är nog inte klok 😉 Ikaros är superfint! Donatello, i min värld också, men blev aaaaaaalldeles för låååångt att säga och det slutade ändå med att jag funderade ut vad jag skulle kalla honom 😀 Alltså – tillbaka på ruta ett! Men nu, NU är det ett kort och bra OCH ovanligt namn 🙂

   Gilla

  • Hahaha… Du har verkligen en poäng, Anna! Nu får jag tamigtusan skriva på det där pappret i hundraåttio och sedan får jag nog ro i min kropp 🙂 Då är det liksom bestämt och jag kan luta mig tillbaka! Kan inte vara bra det här att aldrig bestämma sig 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s