Nu så!

GUD vad veckor och helger och dagar bara RINNER iväg! Det hinner väl bli fredag innan jag är klar med detta inlägg, haha 🙂 Mina inlägg har en förmåga att ta sisådär två-tre dagar i anspråk eftersom jag får skriva någon minut här och någon minut där när tillfälle ges 🙂 Det är klart att kvällarna finns ju till förfogande, men då är det oftast mysigast att bara gosa ner sig i soffan och liksom drunkna i en famn och en film. Men jag känner att jag har varit usel på uppdatering senaste dagarna. Skärpning!

Hur som helst så var Göteborg super! Som sällskap denna gång hade jag mamma med mig! Det var länge sedan vi var iväg på tu man hand och shoppade loss och åt och drack gott! Vi hade jättetrevligt och roligt som alltid!

Utställningen blev efter ett par timmars jobb riktigt bra och vernissagen på lördagen var inte välbesökt, men i alla fall relativt besökt! Lerverk ligger fantastiskt vackert till, i riktigt gamla, fina hus och även om läget är optimalt är det väl inte ett naturligt gångstråk förbi. Hur som helst så är jag supernöjd med utställningen och nu är hästarna på plats till och med 19 november så passa på att kila förbi om du råkar vara i Göteborg!

wp-1478005786328.jpg

wp-1478005786312.jpg

wp-1478005786042.jpg

Sedan bar det av till hotellet (Clarion Post) som jag hade lite högre förväntningar på än vad som levererades. Ett ENORMT hotell med två miljoner gäster och väldigt mörkt och instängt. Men, nåja vi överlevde 🙂 På kvällen åt vi världens godaste måltid på älskade Pinchos och efter lite shopping och vernissage på lördagen så bar det av söderut igen!

wp-1478005786196.jpg

Det var ljuvligt mysigt och härligt komma hem igen och borra in näsan i de små lintottarnas nackar! Och få drunkna i en stor famn!

På fredag ska jag äntligen åka till stallet igen! Då tänkte jag ta med mig ett täcke så att vi får öva lite med täcke på och av 🙂 Och så kanske något försök till tömkörning i ridhuset! Vi får se! Ha en ytterst ljuvlig måndag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s