My preeecccccccious!!!

smeagol
Ja, något åt det här hållet såg jag nog ut när jag äntligen fick börja fingra på min sadel som jag inte haft hos mig på hur länge som helst!

Det här inlägget blir inget annat än en hyllning till min högt älskade sadel som jag VERKLIGEN är oerhört glad för! Förutom att den är vacker som en dag så är den helt underbar att rida i. Alla som har suttit i den blir lika överförtjusta i den och den ligger, är min uppfattning, bra på i princip alla hästar! Här kommer några bilder på underverket 🙂

Vad har ni för resten för sadlar på era hästar? Är ni nöjda med den sadel ni har? Jag har alltså en Luc Childeric, modell DI (singelkåpa).

wp-1478376708613.jpgwp-1478376708582.jpgwp-1478376708352.jpgwp-1478376708673.jpg
wp-1478377210356.jpg

11 reaktioner på ”My preeecccccccious!!!

 1. Jag har också en Childeric men modellen dfl, köpte den begagnad till min treåring och den ligger som en smäck! Äääälskar Childeric 😍

  Gilla

  • Men åhh! EN till med Childeric 😉 Då vet du precis vad jag talar om 🙂 Har aldrig varit så nöjd med en sadel (och då har jag ägt en hel dröse), haha! Visst är DFL en relativt ny modell? Tror det! Var och kände på sadlarna på FHS i somras och jag föll pladask för en modell som var i mocka! Åh så ljuvlig! Men… de kostar därefter 😉

   Gilla

  • Googlade Globus Crincle och jag måste verkligen säga att jag gillar modellen! Precis så en sadel ska se ut, i mitt tycke! Jag förstår att den är makalöst skön! Får man fråga vad man får ge för en sådan?

   Gilla

   • Ny ca 12-14′ massor begagnade för kring 5-8000′ jag försöker själv bli av med en, för köpte den till en häst jag fick ta bort och nästa häst var smalare men modellen fungerade. Så jag äger inte bara en utan TVÅ crincle;) men skön som en soffa, man hamnar rätt och passar bra till mitt WE-intresse då den tillåter ett hopp då den inte låser fast eller har överlåta kåpor…

    Gilla

  • Men ÅHhh så kul att vi är så många Childeric-anhängare här 🙂 Det är en helt underbar sadel! Jag har bara ridit i DAC och DI, så jag känner inte alls till de alla modeller du rabblar upp! Men jag är övertygad om att de är precis lika sköna allihopa 🙂

   Gilla

 2. Jag har en Equipe, den beställdes till förra hästen och satt som en smäck (hon hade lite speciellt sadelläge) därefter passade den faktiskt mot förmodan även på frieserkorsningen (de var INTE lika dessa hästar) även om den såg lite ut som en ponnysadel på henne;-)
  Nu har jag en ny häst hemma på lån/prov och sadeln passar faktiskt helt ok även här:-)
  Jag tycker jättejättejätte mycket om min sadel, men jag kan ju inte köpa häst till sadeln, haha.

  Gilla

  • LenaB: Equipe vet jag också är oerhört bra sadlar! Jag ägde nog minsann en sådan en kortare tid, men precis som du säger (den passade alltså inte min häst) så valde jag att köpa en ny sadel istället för ny häst 😉 Haha! Men ett tag funderade jag på ny häst istället för ny sadel för Amalia vad det kan vara jobbigt att leta sadel! Otroligt att din sadel passade både din gamla häst och din Frieserkorsning! Frieser har jag ingen erfarenhet av, men de ser ut att kunna ha ett speciellt sadelläge! Och härligt att sadeln passar även på din provhäst! Är det ett köp på gång? Hoppas i så fall att det blir affär av 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s