Lilla häst!

Igår var jag alltså i stallet och hälsade på hos lurvtussen! Jag hade med finkameran (jössses så fina bilder den tar!)(måste ha med den oftare till stallet). Jag tog faktiskt inte alls in honom från hagen utan valde att stanna i flocken ett tag och bara betrakta. Så här såg han ut:

2016-11-07 15.33.28.jpg

Han ser verkligen fin ut, kan jag konstatera! Han har en härlig tät vinterpäls och till min stora glädje börjar han verkligen se rund och go ut! Tidigare har jag tyckt att han sett lite tanig och tunn ut, men nu börjar han som sagt att se fin ut! Det gläder mig också oerhört mycket att de på detta stall inte ser några som helst bekymmer att man håller hingstarna kvar som just hingstar tills dess att de fyllt i alla fall 4-5 år. Så länge de är reko att hantera, förstås! Jag har haft mina två senaste hästar tom hingstar tills dess att de var 4 respektive nästan 5 år och det har gett väldigt snygga individer med härlig pondus! Jag gillar när hästarna får lite massa och nacke! Hoppas att det blir så här med 🙂

Nu ska jag slänga mig ner i soffan med en kopp te och nygjorda chokladbollar! Ha en härlig måndag 🙂

2 reaktioner på ”Lilla häst!

  1. Fluffig päls ger varm häst 🙂 och det är nog mest vi som fryser lite när vi ser hur kallt det är ute… Fast frågar du mina står de inte typ alltid i sin lösdrift, men de har inte så rolig hage just nu….

    Gilla

    • Visst är det så rätt, så rätt Malin! Haha, jag VET att det är så lätt att förmänskliga djuren! Men jag kämpar emot varje dag och känner att det blir lättare och lättare 🙂 Nej hagarna denna årstiden är väl inte världens lustigaste 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s