Skriva, skriva, skriva…

Idag skriver jag för glatta livet! Jag har flytt upp till ovanvåningen och kurat ner mig med filtar i min gamla trotjänarsoffa som bott med mig i både Kalmar och Lund. Här ska produceras en härlig artikel som ni snart får läsa i Equipage! Problemet just nu är att jag har så sjuuukt mycket material att jag nästan skulle kunna skriva en bok … vilket förstås inte var tanken. Även om det också hade varit en kul idé! Men först så ska jag nog skriva en barnbok. Och så en bok om det jag doktorerar i. Förutom avhandlingen alltså. Hmm… det blir många böcker och mycket skriva. Men det är ju å andra sidan så KUL att skriva så det gör inget 🙂 Utanför råder vinter! Och jaaaa, jag älskar kyla och vinter och gärna slask och blask också! Haha, alltid retar det någon 😉

wp-1478683673499.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s